Yhteistyössä

Start takaa, että sukseni luistavat myös ensi talvena. Käytän harjoituksissa ja kilpailuissa Start hiihtosauvoja.

Arvostan positiivista ja raikasta yhteistyötämme Livekuvaukset.fi kanssa.
Olen Suomen Ladun ulkoilulähettiläs ja tavoitteenani on välittää ulkoilun ilosanomaa ja innostaa seuraajiani liikkumaan luonnossa. #ulkoilulähettiläs

Mattokymppi valmistaa kotimaiset laadukkaat matot ja pitää jalkani maassa. Yhdessä kurkotamme kohti tavoitteita.

Luotan suksenvalinnassa Hulluna Hiihtoon myymälän Mikael Väliheikin ammattitaitoon!

https://www.hullunahiihtoon.fi/fi

Kampaamo Elokuun Leena pitää huolen hiuksistani. Hyvinvoivat hiukset ovat kaiken A ja O. Kampaamo Elokuu sijaitsee Jyväskylän Palokassa ja on tukenut minua koko hiihtourani ajan. Leena on tehnyt myös ylioppilaskampaukseni!

Directora tukee minua viestinnässä ja yhteistyösuhteiden rakentamisessa. Vastapalvelukseksi innostan Directoran asiakkaita liikunnassa ja olen vetänyt esimerkiksi virtuaalihiihdot Mikroyrittäjien kasvuseminaarin välikevennyksenä!

Ski Sport Äky voitelee hiihtosukset ja huoltaa välineet, esimerkiksi hiihtosauvat ja rullasukset, vakaalla ammattitaidolla myös Sinulle! Ota yhteyttä.

Luotan Urheiluhieroja Timo Hämäläisen palveluihin. Timon toimipiste sijaitsee Kipinästudion yhteydessä Jyväskylän Laajavuoressa.

https://www.kipinastudio.fi/yksin/hieronta

Hiihdän kasvattiseurani Ski Jyväskylän väreissä.

Jyväskylä Ski Marathon järjestetään 13.3.2021. Latu kulkee pitkin upeaa keskisuomalaista metsoreittiä. https://www.jyvaskylaskimarathon.fi/

Haluatko mukaan energiseen tiimiin?

Ovatko liikkuminen ja urheilu Sinulle tärkeää? Arvostatteko yrityksessänne työkykyä ja hyvinvointia? Oletteko kiinnostuneet kestävyysharjoittelusta, itsensä ylittämisestä ja terveyden ylläpitämisestä? – Samoin täällä!

Yhteistyössä kanssani Sinulla on hyvä mahdollisuus tuoda tuotteita ja palveluja esiin, ja kertoa terveelliseen elämäntapaan liittyvää tarinaa.

Ota yhteyttä ja keksitään huippuja tapoja positiiviseen yhteistyöhön!

T. Ida, 040-9645 167